Напредно
Пребарување

“Olgica Dimitrov” Локации

За “Olgica Dimitrov”

Листа на услуги

Дипломиран Физиотерапевт 0 Служба(и)
Респираторна физиотерапија 0 Служба(и)
Kинезиотејпинг практичар (CKTP)
педијатриска физиотерапија

Работно Искуство

  • Дипломиран физиотерапевт ( 2001 - Присутен. ) Zan Mitrev clinic

Регистрации

  • член на Македонското физиотерапевтско здружение

“Olgica Dimitrov” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Гонартроза – конзервативно лекување
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
АКУТНА СРЦЕВА СЛАБОСТ
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
Рана рехабилитација кај ампутаци  (постоперациска фаза)
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
АКУТЕН БЕЛОДРОБЕН ЕДЕМ (АБЕ)
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
ПУЛСНА ОКСИМЕТРИЈА
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
Кегел вежби за жени
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
Компресивна терапија со краткоеластични завои за третман на лимфедем
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
Породилна повреда на plexus brachialis кај деца – физиотерапија
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
Сакроилијачни зглоб како причина за болка во долниот дел на рбет
Olgica Dimitrov Olgica Dimitrov
  • Сподели профил: