Пронајди го твојот физиотерапевт!

Дали си Физиотерапевт? Придружи се на нашата платформа

Придружи се

Се грижиме! За заедницата на физиотерапевтите

Оваа мрежа е наменета за сите физиотерапевтите кои сакаат да се промовираат себе си со свои едукативни текстови наменети за пациенти , а воедно и да бидат дел и од Македонската мапа на физиотерапевтите со која ќе им помогнеме на пациентите полесно да дојдат до професионален третман.

Дипл.Физиотерапевт ,Специјалист за рeхабилитација во хирургија ,трауматолигија и ортопедија

Дипл.Физиотерапевт ,Специјалист за рeхабилитација во хирургија ,трауматолигија и ортопедија Блаже Арсов - основач на портaлот www.fizioterapevti.mk

Кои се чекорите за отварање на професионален профил. КАКО ДА ЗАПОЧНАМ?

Со Притискање на Копчето "Придружи се", ви се отвара форамта за Најавување и Регистрација.
Со Притискање на Копчето "Придружи се", ви се отвара форамта за Најавување и Регистрација.

Регистрација

За неколку минути добивате потврда на вашата емаил адреса за извршената регистрација.
За неколку минути добивате потврда на вашата емаил адреса за извршената регистрација.

Потврда

Создајте го вашиот профил со поставување на ваша фотографија и точни податоци за контакт.
Создајте го вашиот профил со поставување на ваша фотографија и точни податоци за контакт.

Профил

Апликација

Во движење Превземете ја мобилната апликација

Наскоро достапна...

бидете информирани Едукативни и Информативни Статии

База на едукативни и информативни статии во врска со болести, совети, ситуации од физиотерапевти кои што проследат со искуство и знаење.