Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Росана Арсовска

“Росана Арсовска” Локации

За “Росана Арсовска”

Листа на услуги

Easy Flossing practitioner
модерна медицинска акупунктура
Дипломиран Физиотерапевт
CUPPING/Вендузи

Работно Искуство

Едукација

  • Дипломиран физиотерапевт ( 2012 - 2015 ) Висока медицинска школа - Битола

Регистрации

“Росана Арсовска” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: