Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Маја Павловска

“Маја Павловска” Локации

Кинестетик Кинестетик

Кинестетик

  • Теодосиј Гологанов 116

За “Маја Павловска”

Листа на услуги

Дипломиран Физиотерапевт
Специјализација за кинезитерапија
PNF/ПНФ терапевт
Kинезиотејпинг практичар (CKTP)
Спортска физиотерапија
Certified Mulligan practicioner
невромобилизација
ERGON® Technique

“Маја Павловска” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: