Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Архиви
Третман на болка при лумбосакрален синдром и примена на FMS – Tesla Care

Болката во лумбосакралниот предел е една од најчестите болки (состојби) речиси на секој човек на денешницата. Во ова современо општество се смета дека лумбосакралниот синдром претставува ...