Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Ivana Karevska Churlevska

“Ivana Karevska Churlevska” Локации

За “Ivana Karevska Churlevska”

Листа на услуги

Дипломиран Физиотерапевт
Перинаталошка и гинеколошка физиотерапија
Респираторна физиотерапија
Лимфен терапевт
Спортска физиотерапија
CUPPING/Вендузи
Kинезиотејпинг практичар (CKTP)

Работно Искуство

  • Физиотерапевт Viola spa center
  • Физиотерапевт Katlanovska Spa

Едукација

  • Дипломиран мануелен терапевт Хелсиншка академија за мануелни терапевти
  • Дипломиран физиотерапевт УКИМ Медицински факултет Скопје
  • Дипломиран физиотерапевтски техничар ОСМУ Д-р Јован Калаузи

Регистрации

“Ivana Karevska Churlevska” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Физичка активност за време на бременоста
Ivana Karevska Churlevska Ivana Karevska Churlevska
Улогата на физиотерапевтот во третман на лимфедем
Ivana Karevska Churlevska Ivana Karevska Churlevska
  • Сподели профил: