Напредно
Пребарување

“Arso Arsov” Локации

За “Arso Arsov”

Арсо Арсов

Физиотерапевт

Тел.070250993

 

Листа на услуги

Физиотерапевтски техничар 0 Служба(и)

Работно Искуство

  • Одговорен физиотерапевтски техничар ( 1980 - 2020 )

    40 години работно искуство

Едукација

  • Физиотерапевтски техничар ( 1976 - 2020 ) Клиника за ортопедија

Регистрации

  • член на Македонското физиотерапевтско здружение

“Arso Arsov” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

  • Сподели профил: