Напредно
Пребарување
 1. Дома
 2. Доктори.
 3. Анастасија Матевска

“Анастасија Матевска” Локации

За “Анастасија Матевска”

Дипломиран физиотерапевт

Работно Искуство

 • Физиотерапевт ( 2021 - Присутен. ) Промедика Медикал Центар

  Пред- и пост-оперативна рехабилитација
  Рехабилитација во ортопедија
  Рехабилитација на невролошки пациенти
  Детска рехабилитација
  Рехабилитација кај пост-Ковид пациенти

Едукација

 • Дипломиран физиотерапевт Универзитет Св. Кирил и Методиј

Регистрации

“Анастасија Матевска” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
 • Сподели профил: