Драган Саздовски

 • 5.0/5
 • 1347 прегледи

За Драган Саздовски

Едукација

 • Физиотерапевтски техничар  (Сеп, 2011 - Јун, 2015)

  ССОУ Димитрија Чуповски - Велес

 • Студент - Физиотерапевт  (Сеп, 2015 - Моментално)

  Универзитет Гоце Делчев - Штип

Пофалби и Награди

 • СЕРТИФИКАТ ЗА УЧЕСТВО  (февруари 24, 2018)

  Сертификат за учество на Конференција на тема: “НОВОСТИ ВО ФИЗИОТЕРАПИЈАТА”, одржана на 24.02.2018 година на Универзитетот “Гоце Делчев” во Штип.

 • СЕРТИФИКАТ ЗА УЧЕСТВО  (декември 15, 2018)

  Сертификат за учество на Семинар на тема: “КЛИНИЧКА ФИЗИОТЕРАПИЈА”, одржан на 15.12.2018 година во Жан Митрев Клиника во Скопје

 • УВЕРЕНИЕ / ЛИЦЕНЦА  (март 9, 2018)

  На ден 09.03.2018 година стекнато е УВЕРЕНИЕ / ЛИЦЕНЦА за положен ДРЖАВЕН / СТРУЧЕН испит по професија ФИЗИОТЕРАПЕВТ, пред испитната комисија на Јавната здравствена установа Опша болница – Велес;

1  Оценки

Average Rating

5.0
1 Stars 0%
2 Stars 0%
3 Stars 0%
4 Stars 0%
5 Stars 100%

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.