Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Архиви
Физиотерапија при скршеници и контузии на ребра и граден кош

    Фрактурите на ребрата настануваат кога доволно значителна сила е директно насочена кон нив при што предизвикува скршеница. Фрактурите на ребрата често се поврзани и со други пов...

Категории: