Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Архиви
Цервико – цефаличен синдром

Цервикоцефаличниот синдром се карактеризира со болка и вкочанетост во горниот дел од цервикалниот ‘рбет пропратен со главоболка. Синдромот често е пропратен и со симптоми на вртоглавица, в...