Напредно
Пребарување

“Rozeta Ristoska” Локации

За “Rozeta Ristoska”

Листа на услуги

CUPPING/Вендузи
EMET/EMMETT
Kинезиотејпинг практичар (CKTP)
Дипломиран Физиотерапевт
Специјалист по рехабилитација во хирургија, травматологија и ортопедија
Спортска физиотерапија
модерна медицинска акупунктура
миофасцијална релаксација

Работно Искуство

 • Физиотерапевт ( 2015 - 2016 ) Завод за физикална терапија и рехабилитација - Скопје
 • Физиотерапевт ( 2016 - 2016 ) Институт за физиологија и спортска медицина - Скопје
 • Физиотерапевт ( 2017 - 2018 ) Приватна ординација за физикална терапија
 • Физиотерапевт ( 2018 - Присутен. ) Атлетска федерација на Македонија
 • Физиотерапевт ( 2019 - 2021 ) Кошарскарска федерација на Македонија
 • Физиотерапевт ( 2019 - 2019 ) Одбојкарска федерација на Македонија
 • Физиотерапевт ( 2018 - 2019 ) Спа центар
 • Физиотерапевт ( 2019 - 2019 ) Ласер Мед Скопје
 • Физиотерапевт ( 2019 - Присутен. ) Приватна рехабилитација на пациенти со невролошки и ортопетски заболувања
 • Физиотерапевт ( 2021 - Присутен. ) Физиотерапевт во кошаркарски клуб “ Гризли Баскет „ Скопје

Едукација

 • Дипломиран физиотеревт ( 2012 - 2015 ) Медицински факултет -Скопје
 • специјалист физиотерапевт по ортопедија и хирургија ( 2020 - 2021 ) Медицински факултет- Скопје

Галерија

“Rozeta Ristoska” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
 • Сподели профил: