Напредно
Пребарување
 1. Дома
 2. Доктори.
 3. Hristina Mitrova

“Hristina Mitrova” Локации

За “Hristina Mitrova”

Листа на услуги

Магистар физиотерапевт
специјализација за рехабилитација на деца и корекција на телесни деформитети
педијатриска физиотерапија

Работно Искуство

 • Специјалист/Дипломиран физиотерапевт

  Учество во проекти:
  Меѓународна невладина организација-UNDP
  Меѓународна невладина организација-People in Need.

Едукација

 • Дипломиран физиотерапевт Универзитет Гоце Делчев Штип

  Факултет за медицински науки

 • Специјалист за рехабилитација на деца и корекција на телесни деформитети Универзитет Гоце Делчев Штип

  Факултет за медицински науки
  ▪Втор циклус студии- Додипломски студии.

 • Физиотерапевски техничар ССОУ“Димитрија Чуповски”- Велес

  Средно стручно медицинско образование

“Hristina Mitrova” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
 • Сподели профил: