Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Христијан Аврамовски

“Христијан Аврамовски” Локации

За “Христијан Аврамовски”

Листа на услуги

Дипломиран Физиотерапевт
CUPPING/Вендузи
модерна медицинска акупунктура
Kинезиотејпинг практичар (CKTP)

Едукација

  • Дипломиран физиотерапевт Универзитет Гоце Делчев Штип
  • Киропрактичар iTHRUST ACADEMY Dr.Giovanni Bonfanti

Регистрации

  • член на Македонското физиотерапевтско здружение

“Христијан Аврамовски” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: