Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Ивана Давидовска Игњатова

“Ивана Давидовска Игњатова” Локации

За “Ивана Давидовска Игњатова”

Листа на услуги

Certified Mulligan practicioner 0 Служба(и)
ERGON® Technique 0 Служба(и)
PNF/ПНФ терапевт
Дипломиран Физиотерапевт 0 Служба(и)
невромобилизација

Едукација

  • Дипломиран физиотерапевт Кинестетик ДОО

    Дипломиран физиотерапевт

“Ивана Давидовска Игњатова” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: