Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Весна Габелоска

“Весна Габелоска” Локации

За “Весна Габелоска”

Серифициран ПИАСТМ терапевт и терапевт за АБР терапија

Телефон за контакт : 075420757

Листа на услуги

Дипломиран Физиотерапевт
Pediatric Instrument-Assisted Soft Tissue Mobilisation 0 Служба(и)

Едукација

  • Дипломиран физотерапевт ( 2024 - 2024 ) Висока медицинска школа Битола

Членства

  • Член на Македонското физиотерапевтско здружение

Регистрации

“Весна Габелоска” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: