Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Александар Мијовски

“Александар Мијовски” Локации

За “Александар Мијовски”

Работно Искуство

Едукација

  • Физиотерапевски техничар СМУГС Панче Караѓозов

    Практична настава во Завод за Рехабилитација и Физикална медицина, 8-ми Септември, феријална практична настава во Аџибадем Систина, обука за haliwick method во Атина.

“Александар Мијовски” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: