Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Marijana Gjorgjieva

“Marijana Gjorgjieva” Локации

За “Marijana Gjorgjieva”

Листа на услуги

Дипломиран Физиотерапевт
специјализација за рехабилитација на деца и корекција на телесни деформитети

Работно Искуство

Едукација

Членства

  • член на Македонско физиотерапевтско здружение

Регистрации

“Marijana Gjorgjieva” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: