Напредно
Пребарување

“Bojan Dimkovski” Локации

За “Bojan Dimkovski”

Едукација

  • Дипломиран Физиотерапевт УКИМ Медицински Факултет

Награди и признанија

  • ITHRUST OSTEOPATHY AND CHIROPRACTIC ( 2022 )

Регистрации

“Bojan Dimkovski” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Атаксија кај лицата со Мултиплекс склероза
Bojan Dimkovski Bojan Dimkovski
Криотерапија кај акутни повреди
Bojan Dimkovski Bojan Dimkovski
  • Сподели профил: