Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Филип Најдоски

“Филип Најдоски” Локации

  • Томе Никле 45А

За “Филип Најдоски”

Едукација

  • Академска Диплома ( 2020 - 2023 ) Медицински Колеж- Пловдив

    Факултетот се состои секојдневни лекции кои бараат активност од студентите и продолжува со интензивна пракса во факултетот или различни оддели за физиотерапија.

Сертификати, признанија

“Филип Најдоски” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: