Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Олгица Ѓелова

“Олгица Ѓелова” Локации

За “Олгица Ѓелова”

Сопственик на Центар за рехабилитација, нега и одржување на тело “ФИЗИОМЕДИК” во Кавадарци

Листа на услуги

Дипломиран Физиотерапевт
Zensegrity практичар
Специјализација за кинезитерапија

Едукација

  • Дипломиран физиотерапевт Универзитет Гоце Делчев Штип
  • Специјалист Кинезитерапевт Универзитет Гоце Делчев Штип

Регистрации

Галерија

“Олгица Ѓелова” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: