Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Моника Колевска

“Моника Колевска” Локации

“Физио М” “Физио М”

“Физио М”

  • ФИЗИО-М ,Центар за физикална терапија, кинезитерапија, масажи Str.Hristijan Todorovski Karpos, Shtip 2000 и козметика

За “Моника Колевска”

Сопственик на ФИЗИО-М ,Центар за физикална терапија, кинезитерапија, масажи во Штип

Надворешен соработник на УГД-Катедрата за физиотерапија

Листа на услуги

Zensegrity практичар 0 Служба(и)
Дипломиран Физиотерапевт
Специјализација за кинезитерапија

Едукација

  • медицински техничар ОСУ"Ѓорче Петров" Прилеп
  • Дипломиран Физиотерапевт Универзитет ''Гоце Делчев
  • Специјализација "Кинезитерапија" Универзитет ''Гоце Делчев

Регистрации

  • член на Македонското физиотерапевтско здружение

Галерија

“Моника Колевска” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Рехабилитација на цервикобрахијален синдром
Моника Колевска Моника Колевска
  • Сподели профил: