Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Евгенија Милошовска

“Евгенија Милошовска” Локации

Цар Самуил Цар Самуил

Цар Самуил

  • Струмица

За “Евгенија Милошовска”

Листа на услуги

Zensegrity практичар 0 Служба(и)
Физиотерапевтски техничар 0 Служба(и)

Едукација

  • физиотерапевтски техничар Средно медицинско училиште
  • Дипломиран физиотерапевт Универзитет Гоце Делчев

Галерија

“Евгенија Милошовска” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: