Напредно
Пребарување

“Velika Ristova” Локации

За “Velika Ristova”

Едукација

  • Дипломиран физиотерапевт, специјализиран за кинезитерапија ( 2015 - 2020 ) УГД "Гоце Делчев" - Штип

    Пружање на физиотерапевтски и кинезитерапевтски услуги во домашни услови.

Регистрации

Галерија

“Velika Ristova” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: