Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Наталија Ивановска

“Наталија Ивановска” Локации

За “Наталија Ивановска”

Дипломиран физиотерапевт

• Успешно завршен стаж во времетраење од 9 месеци – ЈЗУ Градска Општа Болница ” 8-ми Септември”- Скопје

• Практична настава за извршување на масажи, физикална терапија како и спроведување на вежби потребни за самиот пациент

• Успешно завршен стаж во времетраење од 2 месеци – Универзитет Пловдив

● Сертификати

“Неинвазивна механичка вентилација”

” Клиничка Физиотерапија”

 

 

Регистрации

“Наталија Ивановска” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: