Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Дорис Старчева Јованова

“Дорис Старчева Јованова” Локации

  • Гевгелија

За “Дорис Старчева Јованова”

Работно Искуство

Едукација

  • Дипломиран Физиотерапевт ( 2014 - 2017 ) Универзитет "Гоце Делчев"
  • Специјалист по Кинезитерапија ( 2018 - 2020 ) Универзитет "Гоце Делчев"

Регистрации

“Дорис Старчева Јованова” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Сеуште нема објавено Артил.
  • Сподели профил: