Виолета Кабранова Ашаданова

  • 225 прегледи

За Виолета Кабранова Ашаданова

Дипломиран физиотерапевт специјализиран за кинезитерапија.

Јазици

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.