Bojana Petreska

  • 5.0/5
  • 262 прегледи

За Bojana Petreska

1  Оценки

Average Rating

5.0
1 Stars 0%
2 Stars 0%
3 Stars 0%
4 Stars 0%
5 Stars 100%
  • Оценител

    Arijan Selmani

    1 година месеци

    Iskusna, intelegentna, i naj naj najdobra

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.