olgica Dimitrov

  • 1174 прегледи

За olgica Dimitrov

Специјализација

  • Kинезиотејпинг практичар
  • педијатриска физиотерапија
  • Респираторна физиотерапија

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.