Никодин Велјаноски

 • 5.0/5
 • 1818 прегледи

За Никодин Велјаноски

Спец.Физиотерапевт, за рех. во хирургија, ортопедија и травматологија

Сертифициран Кинезиотејпинг практичар

Специјализација

 • Kинезиотејпинг практичар
 • Zensegrity практичар
 • педијатриска физиотерапија
 • Респираторна физиотерапија
 • Спортска физиотерапија

Работно Искуство

 • Спец. Физиотерапевт  

  Жан Митрев Клиника

  Спец. Физиотерапевт за рехабилитација во хирургија, ортопедија и трауматологија

2  Оценки

Average Rating

5.0
1 Stars 0%
2 Stars 0%
3 Stars 0%
4 Stars 0%
5 Stars 100%

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.