Анастасија Матевска

  • 88 прегледи

За Анастасија Матевска

Работно Искуство

  • Физиотерапевт  (Фев, 2021 - Моментално)

    Промедика Медикал

Едукација

  • Физиотерапевтски техничар  (Сеп, 2011 - Јун, 2015)

    СМУГС Д-р Панче Караѓозов

  • Физиотерапевт  (Сеп, 2015 - Окт, 2020)

    Медицински факултет

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.