Dragana Dimitrova

  • 489 прегледи

За Dragana Dimitrova

Diplomiran Fizioterapevt

СЗД “Физио Лек” Штип

https://www.facebook.com/fiziolekuvanje/

https://www.facebook.com/fiziolek.fizioterapija/

https://www.facebook.com/masaza.fizioterapija/

Check out Fizio Lek on Google!

https://g.page/fiziolek-fizioterapija

Побарајте го Физио Лек и на Google Maps !!! Многу слики и информации!

Специјализација

  • Kинезиотејпинг практичар
  • модерна медицинска акупунктура

Фото галерија

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.