Filip Ivanoski

  • 314 прегледи

За Filip IvanoskiЈазици

Специјализација

  • Schrot терапевт ( сколиози )
  • педијатриска физиотерапија
  • Респираторна физиотерапија
  • Спортска физиотерапија

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.