Денис Арсовски

 • 1110 прегледи

За Денис Арсовски

Специјалист рехабилитатор.
1. Сертификат за новини во ФТ и рехабилитација
2. Акредитирана диплома за Таи масажа.
3. Акредитирана диплома за Ломи ломи масажа.
Обавена пракса во тек од 11 години на:
1. Бања Кежовица
2. Ортопедија со трауматологија - Штип
3. РЕ Неврологија - Штип
4. КАРИЛ - Битола
5. РЕ Ортопедија со трауматологија- Битола
6. РЕ Педијатрија - Битола
7. РЕ Неонатологија - Битола
8. РЕ Интерно одделение - Битола
9. РЕ Дерматовенерологија - Битола

Објавено и напишано:
1. Ортопедија со трауматологија, ВМШБ Битола
2. Практикум по спортска медицина, ВМШБ Битола
3. Рехабилитација во психијатрија и ментална хигиена, ВМШБ Битола
4. Геријатрија со нега, ВМШБ Битола
5. Авторизирани предавања по физиотерапија во лепроза
6. Авторизирани предавања по рехабилитација по пластична и реконструктивна хирургија
7. Авторизирани предавања по фрактурологија
8. Авторизирани предавања по кинезитерапија по мастектомија

Работно Искуство

 • Асистент при ВМШБ  

  Висока медицинска школа - Битола

  1. Геријатрија со нега 2. Спортска медицина 3. Балнеологија со климатотерапија 4. Протетика и ортотика 5. Социјална медицина 6. Медицинска масажа 7. Ортопедија со травматологија

 • Физиотерапевт  

  Хотел Руссиа

Едукација

 • Физиотерапевтски техничар   

  СОУ Јане Сандански - Штип

 • Дипломиран физиотерапевт   

  Висока медицинска школа- Битола

 • Специјалист по рехабилитација во хирургија, травматологија и ортопедија  

  Висока медицинска школа - Битола

Пофалби и Награди

 • Најдобри битолчани 2016  

 • Најдобро дипломиран студент при ВМШБ  

 • Покажан интерес и активност при работата на УКЛО ФМ  

Листа на Услуги

Кинезитерапија (ортопедски болести)500

Постоперативна рехабилитација500

Рехабилитација во психијатрија

Медицинска масажа1400

Ортопедска масажа1500

Спортска масажа1500

Шведска масажа1500

Рефлексотерапија800

Ломи ломи масажа1500

Длабоко ткиво 2000

Релакс масажа 1100/1400

Антицелулитна и мадеротерапија900

Антистрес масажа1100

Таи масажа 2000

Превенција и корекција на деформитети1000

Кинезитерапија при церебрална парализа1000

Индиска масажа на глава1200

Ароматерапија со есенцијални масла1500

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.