Цветанче Стојческа

 • 1129 прегледи

За Цветанче Стојческа

Цветанче Стојческа родена на ден 16.04.1989 година во Прилеп, живеам на ул. Киро Фетак бр. 21 во Крушево, телефонски број 078/ 547- 555, емаил адреса cvetance_s@yahoo.coм; cveti_s_m@yahoo.com.
Основно образование завршив во мојот роден град Крушево, во ОУ Никола Карев (96/97 – 03/04), средно образование завршив во Крушево во СОУ Наум Наумовски Борче, на отсек општа гимназија (04/05 – 07/08), прв циклус на студии ги завршив на Високата Медицинска Школа во Битола, на отсек физиотерапевт (07/08 – 11/12), на втор циклус на студии се запишав во учебната 2012/13год.
Од делот од искуството од стажирање можам да го наведам ЈЗУ Здравстен Дом Крушево( 08.10.2012 до 08.05.2013) Одделение за Физикална Медицина и Рехабилитација во Клиничка Болница Прилеп,(09.05.2013 – 09.07.2013). Положен државен испит на 26.09.2013год во Прилеп,имам неколку месечна работа во ПЗУ Мак Медикус во Скопје, како физиотерапевт, исто така и неколку месечна работа во ОК Синалко во Крушево, како физиотерапевт , од 17.01.2015 вработена во Synergy Fitness and Spa Center, како физиотерапевт, од 01.11.2017 се вработив како физиотерапевт во ординација за Квантна Медицна во Скопје, од 05.09.2018 се вработив како физиотерапевт во ново отворе Хотел Панорама Спа во Крушево.
Имам одлично познавање на компјутери и на англискиот јазик.

Специјализација

 • Kинезиотејпинг практичар
 • Schrot терапевт ( сколиози )
 • Бобат терапевт/Bobath therapist
 • модерна медицинска акупунктура
 • Спортска физиотерапија

Работно Искуство

 • Физиотерапевт  (Сеп, 2013 - Ное, 2013)

  Мак-Медикус - Скопје

 • Физотерапевт  (Јан, 2015 - Окт, 2017)

  Синерџи Фитнес Центар Скопје

 • Физиотерапевт  (Ное, 2017 - Фев, 2018)

  Квантна Медицина - Скопје

 • Физиотерапевт  (Сеп, 2018 - Моментално)

  Хотел Панорама Спа - Крушево

Едукација

 • Специјалист за рехабилитација во хирургија травмаологија и ортопедија  (Окт, 2012 - Апр, 2018)

  Висока Медицинска Школа

 • Диломиран Физотерапевт  (Окт, 2008 - Окт, 2012)

  Висока Медицинска Школа

 • Курс за Модерна Акупунктура  (Окт, 2018 - Ное, 2018)

  Македонско Здружение на физиотерапевти

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.