Блаже Арсов

#MKDPhysio
  • 392 прегледи

За Блаже Арсов

Дипломиран Физиотерапевт
Сертифициран Кинезиотејпинг практичар CKTP
Жан Митрев Клиника
Скопје,Република Македонија
е-маил: blaze.arsov@zmc.mk
телефон:+38970257962
web.www.zmc.mk

Јазици

Работно Искуство

  • Физиотерапевт  (Авг, 2009 - Моментално)

    Жан Митрев Клиника

    Кардиореспираторна физиотерапија

Photo Gallery

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашите прашања

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.