Билјана Ангеловска Милановски

 • 5.0/5
 • 329 прегледи

За Билјана Ангеловска Милановски

Работно Искуство

 • Демонстратор за практична настава на физиотерапевти  (Окт, 2019 - Окт, 2019)

  Висока медицинска школа Битола

 • Сектор за апликативна дејност  (Окт, 2019 - Моментално)

  ЈУ Центар за Традиционална Кинеска Медицина-Штип

Едукација

 • Специјализација за рехабилитација во хирургија ортопедија и трауматологија  (Окт, 2019 - Окт, 2019)

  Висока медицинска школа

1  Оценки

Average Rating

5.0
1 Stars 0%
2 Stars 0%
3 Stars 0%
4 Stars 0%
5 Stars 100%

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.