Александар Шарковски

  • 690 прегледи

За Александар Шарковски

Специјализација

  • Kинезиотејпинг практичар
  • Респираторна физиотерапија
  • Спортска физиотерапија

Статии Напишано од Александар Шарковски

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.