Анита Атанасова

 • 332 прегледи

За Анита Атанасова

Diplomiran fizioterapevt

Сертификат за активно учество на континуирана медицинска едукација. Разботилница за Физиотерапевтски третман кај пациенти со хемиплегија (инсулт) и други невролошки состојби со примена на Бобат концепт, моторна реедукација и примена на швајцарска топка, 29.06 – 01.07.2012 година, Beate Carriere, PT, CIFK, CAPP


Сертификат за активно учество на работилница Кинезиотејпинг – Kinesio taping”, 05.06.2013 година, Beate Carriere, PT, CIFK, CAPP


Сертификат за завршен курс Клиничка апликација на кинеска акупунктура и моктибустија, како и Туина за земјите во развој 2017 година


 Сертификат за учество на семинарот Клиничка физиотерапија, 01.12.2017 година, Скопје, Р.Македонија


 Сертификат за активно учество на Прв интернационален симпозиум за традиционална кинеска медицина, 06.12.2017 година, Штип, Р.Македонија


Сертификат за активно учество на Прв конгрес на студенти по општа медицина, 09-10.05.2018 година, Штип, Р.Македонија.

Специјализација

 • Kинезиотејпинг практичар
 • Zensegrity практичар
 • традиционална кинеска медицина

Работно Искуство

 • Физиотерапевт  (Авг, 2018 - Окт, 2019)

  Физио-М

Едукација

 • Физиотерапевтски техничар  (Окт, 2010 - Јун, 2014)

  Средно Општинско училиште „Јане Сандански“’ – Штип

 • Додипломски студии  (Сеп, 2014 - Сеп, 2017)

  Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип

  Физиотерапевтски техничар

 • Постдипломски студии  (Ное, 2017 - Моментално)

  Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип

  Специјализација за рефлексотерапија и акупресура

Фото галерија

0  Оценки

Оставете ја вашата оценка

Најавете се за да дадете оценка.
Консултации

Добијте одговор на вашето прашање

Постави Прашање

Прашања

Сеуште нема одговорени прашања.