Напредно
Пребарување
  1. Дома
  2. Доктори.
  3. Денис Арсовски

“Денис Арсовски” Локации

За “Денис Арсовски”

“Специјалист рехабилитатор.
1. Сертификат за новини во ФТ и рехабилитација
2. Акредитирана диплома за Таи масажа.
3. Акредитирана диплома за Ломи ломи масажа.
Обавена пракса во тек од 11 години на:
1. Бања Кежовица
2. Ортопедија со трауматологија – Штип
3. РЕ Неврологија – Штип
4. КАРИЛ – Битола
5. РЕ Ортопедија со трауматологија- Битола
6. РЕ Педијатрија – Битола
7. РЕ Неонатологија – Битола
8. РЕ Интерно одделение – Битола
9. РЕ Дерматовенерологија – Битола

Објавено и напишано:
1. Ортопедија со трауматологија, ВМШБ Битола
2. Практикум по спортска медицина, ВМШБ Битола
3. Рехабилитација во психијатрија и ментална хигиена, ВМШБ Битола
4. Геријатрија со нега, ВМШБ Битола
5. Авторизирани предавања по физиотерапија во лепроза
6. Авторизирани предавања по рехабилитација по пластична и реконструктивна хирургија
7. Авторизирани предавања по фрактурологија
8. Авторизирани предавања по кинезитерапија по мастектомија”

Регистрации

“Денис Арсовски” Одговори

Нема консултации и дадени одговори.

Статии

Рехабилитација кај посттрауматско стресно пореметување – Денис Арсовски
Денис Арсовски Денис Арсовски
Работна терапија кај лица со пореметување на волјата
Денис Арсовски Денис Арсовски
РЕХАБИЛИТАЦИЈА ВО ПСИХИЈАТРИЈА – ДЕНИС АРСОВСКИ
Денис Арсовски Денис Арсовски
СПИРАЛНА ФРАКТУРА НА ПОТКОЛЕНИЦАТА
Денис Арсовски Денис Арсовски
СКИЈАЊЕ И ПОВРЕДА НА ЛИГАМЕНТИ ВО КОЛЕНОТО
Денис Арсовски Денис Арсовски
Причини за болка во коленото
Денис Арсовски Денис Арсовски
НАЈЧЕСТИ ПРОВРЕДИ ПРИ СНОУБОРДИНГ (И НИВНА ПРЕВЕНЦИЈА)
Денис Арсовски Денис Арсовски
Најчести повреди во кошарката и нивна превенција
Денис Арсовски Денис Арсовски
МЕТАТАРЗАЛГИЈА
Денис Арсовски Денис Арсовски
НАЈЧЕСТИ ПОВРЕДИ ВО ОДБОЈКАТА И НИВНА ПРЕВЕНЦИЈА – PT Sci Денис Арсовски
Денис Арсовски Денис Арсовски
  • Сподели профил: